Autoriseret VVS-installatør

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør. Med Villabyens VVS får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har mange års erfaring inden for faget.

Igennem årene har vi udført alle former for VVS-arbejde og er derfor også klar til at hjælpe dig med at løse de udfordringer, som jeres hjem, arbejdsplads eller institution står overfor.

Vores arbejde dækker over alt lige fra vedligeholdelse af centralvarmeanlæg til opsætning af varmepumper, reparation af rørsystemer, komplet udskiftning af brugsvandssystemet samt udskiftning af vandhaner, toiletter og brusekabiner.

Ring eller skriv for at få et godt og uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi har specialiseret os i faldstammer

En faldstamme er et stående afløbsrør, der opsamler spildevand fra de enkelte etager og fører det til kloaksystemet. Flere og flere etageejendomme skal have renoveret faldstammerne, fordi levetiden er ved at være opbrugt. Der vil typisk være behov for en ny faldstamme eller en større renovering af faldstammen efter maksimalt 60-80 år.

Vi har specialiseret os i udskiftning af faldstammer i etagebyggeri. Vi har kompetencer med alle former for afløb og rørføring, og vi tilbyder både udskiftning, projektstyring og kvalitetssikring.

Hvad er en stigestreng?

En stigestreng er et vandrør eller en vandledning, der leverer vand til køkken, bad og radiatorer i for eksempel en boligejendom. Den vil typisk løbe parallelt med en faldstamme. Disse rør holder måske 50-60 år, før de kan blive utætte og skal udskiftes.

Det vil ofte være en god ide at udskifte de gamle faldstammer også, når man er i gang, hvor etagerne alligevel skal gennembrydes. Vi har speciale i storentrepriser i etageejendomme, hvor vi blandt andet tilbyder udskiftning af stigstrenge og faldstammer.

Varmecentraler

Ved direkte fjernvarme løber vandet fra fjernvarmeværket direkte ind i forbrugernes radiatorer. Ved indirekte fjernvarme overføres varmen fra fjernvarmeværket via en varmeveksler i varmecentralen til brugsvand og centralvarmevand, der løber ind i radiatorerne. En velholdt og optimeret varmecentral minimerer risikoen for kedelige driftsstop og sænker varmeforbruget i ejendommen.

Ønsker du, at vi tager os af eftersynet, kan du trygt overlade det til os. Det gælder både løbende såvel som det lovpligtige eftersyn af dine varmecentraler. Vi servicerer og reparerer dagligt varmecentraler i en række forskellige  boligforeninger og lejligheder.

Varmepumper – en effektiv og miljøvenlig varmekilde – vi er eksperter

Leder du efter et alternativ til gas eller olie kan du med fordel installere en varmepumpe. Med en luft-til-vand varmepumpe, vil du opleve en række forskellige fordele. Blandt andet er det en yderst effektiv varmekilde, da den leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den forbruger.

Ydermere er det en miljøvenlig løsning, der afhængigt af hvilken varmekilde du tidligere har haft, kan reducere dit CO2 aftryk markant. Hvis du i dag har enten el, olie eller gas som opvarmningskilde, vil du med garanti få en både billigere og mere miljøvenligt varmeløsning, ved at skifte til luft-til-vand varmepumper.

I Villabyens VVS har vi mange års erfaring med at leverer og monterer forskellige luft-til-vand varmepumper. Vælger du os til at varetage montering af din nye luft-til-vand varmepumpe, så får du gavn af vores mange års erfaring og ekspertise. Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med valg af model samt optimal placering.

Speciale i modernisering af badeværelser

Hos Villabyens VVS er vi eksperter i at renovere eksisterende badeværelser samt etablere helt nye. Som uddannede og erfarne VVS-installatører, har vi en bred vifte af kompetencer. Hvorfor vi er i stand til at varetage os renoveringen af dit badeværelse, så du får mest muligt ud af dit nuværende badeværelse.

Fejl og skader kan medføre omfattende fugt- og vandskader, det er derfor vigtigt at foretage en renovering rettidigt. Vi tilbyder VVS-løsninger, som sikrer dig holdbarhed og kvalitet.

Serviceaftale – vi kontrollerer og vedligeholder dine installationer

Når du tegner en serviceaftale med Villabyens VVS, er du sikret et godt samarbejde og god service. Med en fast serviceaftale står vi for at løse alle VVS-opgaver, der kan være i din ejendom eller boligforening, samt registrering af forbruget af vand, varme og el.

Med en serviceaftale, er du sikret, at der altid er en professionel VVS-installatør til rådighed. Vi er fleksible vedrørende aftaler, så vi kan finde den løsning, der passer dig bedst. Med en aftale står vi for at foretage alle de faste opgaver såsom service og vedligeholdelse af varmeanlæg og varmecentraler. Vi tilbyder serviceaftaler for både privatkunder, erhvervskunder og boligselskaber.

Der kan være tale om faste opgaver eller akut tilkald.

Vi tilbyder installation, projektstyring og kvalitetssikring

Har du et større projekt tager vi gerne styringen af det. Er det et projekt, der udbydes i hoved- eller storentreprise inden for installationer har vi stor erfaring med den samlede koordinering og styring.

Når vi har ansvaret for koordinering af et projekt er det vores fornemste opgave at sikre følgende:

  • Entydige aftaler mellem kunde og Villabyens VVS – omfang og forventninger skal være på plads for at sikre udgangspunktet for et godt projektforløb.
  • Vi anvender kun kendte og afprøvede underentreprenører og leverandører.
  • Sikkerhed på pladsen – sikkerhedskoordineringen er vores vigtigste fokus.
  • Projektet kvalitetssikres og dokumenteres
  • At kunden får det forventede – kvalitet, økonomi og tid.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på din kommende opgave

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde vedrørende badeværelser eller andre VVS-ydelser, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 32 11 01 00 eller skrive til os på mail info@villabyensvvs.dk. Vi kommer gerne med rådgivning omkring etableringen af et nyt badeværelse samt et uforpligtende tilbud.