Specialister i faldstammer

Det ses at flere og flere etageejendomme skal have renoveret deres faldstammer, eftersom levetiden er ved at være opbrugt – og her står vi klar til at hjælpe. Vores mange års erfaring i branchen gør os i stand til at kunne tilbyde både udskiftning og renovering af faldstammer. Vi har gennem tiden specialiseret os i faldstammer i boligforeninger, lejligheder og andre etagebyggerier, så tøv ikke med at kontakte os, uanset størrelsen på din opgave. 

I Villabyens VVS kan vi udføre professionelt VVS arbejde inden for blandt andet:

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til din VVS i Kastrup og omegn. Vores erfarne VVS-installatører har en bred vifte af kompetencer, som sikrer dig en løsning, der holder i mange år frem.

Stort rør

Skræddersyede løsninger

Faldstammer er stående afløbsrør, der opsamler spildevand fra de enkelte etager og fører det til kloaksystemet. Når du får udskiftet dine faldstammer af professionelle, holder de oftest omkring 60-80 år. Vi har sans for selv de mindste detaljer, og sørger altid for at levere kvalitetsresultater. Vores VVS installatør arbejder med dine unikke behov og ønsker i fokus. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Vælger du os, til at varetage din næste VVS opgave, er du i trygge hænder. Vi overholder altid aftalte aftaler, deadlines og budgetter.

Er dine faldstammer blevet utæt? Vi anbefaler, at du løbende får tjekket din faldstamme, så du undgår alvorlige vandskader i din ejendom. Det kan blive dyrt og være en svær opgave, hvis den først går til. Få foretaget en grundig rensning af faldstammen og afløbet, så ingen af delene risikere at stoppe til.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi udskifte dine faldstammer? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning. Vores eksperter skræddersyr et uforpligtende tilbud til dig. Lad os sammen finde den bedste løsning til dine faldstammer, der matcher præcis dine behov og ønsker. Kontakt os på telefon 32 11 01 00, eller send en mail til info@villabyensvvs.dk.