Med en serviceaftale er vi din faste VVS-installatør

Når du tegner en serviceaftale med Villabyens VVS, er du sikret et godt samarbejde og god service. Med en fast serviceaftale står vi for at løse alle VVS-opgaver, der kan være i din ejendom eller boligforening, samt registrering af forbruget af vand, varme og el.

Med en serviceaftale, er du sikret, at der altid er en professionel VVS-installatør til rådighed. Vi er fleksible vedrørende aftaler, så vi kan finde den løsning, der passer din ejendom eller forening bedst. Med en aftale står vi for at foretage alle de faste opgaver såsom service og vedligeholdelse af varmeanlæg og varmecentraler. Vi tilbyder serviceaftaler for både privatkunder, erhvervskunder og boligselskaber.

Måler til ny bruser

Fleksibel service efter aftale

Når vi indgår en fast serviceaftale, lægger vi vægt på at finde den løsning, som er mest optimal for dig og ejendommen. Om du ønsker en aftale med en løbetid på 6 måneder eller 2 år, er vi klar til at indgå en aftale, som imødekommer dine behov og ønsker. Vi udfører altid opgaver til tiden og sørger for den efterfølgende oprydning, hvorfor du ved at indgå en serviceaftale med os er sikret en ubesværet VVS-løsning hver gang.

Vores VVS-installatører er professionelle og erfarne samt specialiserede i at optimere og installere varmeanlæg. Vi varetager gerne aflæsninger og vedligeholdelse af din varmecentral. Ønsker du os til at varetage de VVS-opgaver, der er i din ejendom eller forening, tilbyder vi en fast serviceaftale, skræddersyet efter dine behov.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på din kommende opgave

Er du interesseret i at indgå en serviceaftale med os som din ejendoms faste VVS-installatør, er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 32 11 01 00 eller skrive på mail info@villabyensvvs.dk.

Vi kommer gerne med et tilbud på den aftale, vi kan tilbyde dig. Har du spørgsmål eller behov for rådgivning, er du også meget velkommen til at kontakte os.