VVS Boligforeninger

Professionel VVS til boligforeninger

Leder I efter en stærk og pålidelig samarbejdspartner  til at varetage jeres VVS i boligforeningen? Hos os er I garanteret et kompetent VVS firma, der har mange års erfaring i branchen og en bred vifte af kompetencer. Som specialister er vi i stand til at hjælpe jer med en lang række forskellige VVS opgaver effektivt og i høj kvalitet.

Vi kan hjælpe med VVS i boligforeninger og udfører både VVS-arbejde og servicering inden for blandt andet:

Når I vælger os til at varetage VVS i boligforeningen, er I sikret holdbare resultater, som i kan have glæde af i mange år frem. Med en bred vifte af kompetencer, kan vi hjælpe alle erhvervskunder og boligforeninger i det storkøbenhavnske område. Vi kan stå for alt VVS i jeres boligforening, og tilbyder derfor også serviceaftaler, så i løbende kan få serviceret jeres VVS.

Villabyens VVS medarbejder

Stærk samarbejdspartner

Med os som din samarbejdspartner, kan vi opnå et indgående kendskab til jeres ejendomme og tilhørende installationer. Med et kendskab til jeres installation, kan vi levere effektive resultater – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker naturligvis at i er glade og tilfredse med vores samarbejde, og derfor lytter vi altid til jeres ønsker og behov.

Med et bredt knowhow, kan vi udvælge de bedste materialer på markedet, som kan løse lige netop jeres problemstilling. Alle aftaler, tidsplaner og budgetter bliver overholdt hver eneste gang. Hos os kan I forvente en høj personlig service, så jeres ønsker imødekommes, og aftalen lever op til jeres behov.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Skal jeres boligforening have en aftale med os? Få et uforpligtende tilbud allerede i dag, der skræddersyes ud fra jeres specifikke præferencer. Vi vejleder jer professionelt til den bedste løsning for jeres boligforening. Stærkt samarbejde prioriteres højt, så vi skaber tryghed fra start til slut.Tøv ikke med at kontakte vores eksperter allerede i dag. Kontakt os på telefon 32 11 01 00, eller send en mail til info@villabyensvvs.dk.