Speciale i badeværelsesrenovering

Hos Villabyens VVS er vi eksperter i at renovere eksisterende badeværelser samt etablere helt nye. Som uddannede og erfarne VVS-installatører, har vi en bred vifte af kompetencer. Hvorfor vi er i stand til at varetage os renoveringen af dit badeværelse, så du får mest muligt ud af dit nuværende badeværelse. Fejl og skader kan medføre omfattende fugt- og vandskader, det er derfor vigtigt at foretage en renovering rettidigt. Vi tilbyder VVS-løsninger, som sikrer dig holdbarhed og kvalitet.

Forebyg skader ved en renovering

Når vi renoverer badeværelser, udbedrer vi eventuelle skader samt giver en indsats for forebygge fremtidige skader. Hvad end der skal udbedres utætheder i rør eller gulve, er vi parate til at løfte opgaven. Det er vigtigt at være opmærksom på, om der er nogen skader i dit badeværelse, da de ofte kan føre til vandskader og fugtproblemer såsom svamp og råd. Forekommer der revner i dit flise- eller terrazzogulv, bør du få det undersøgt. Har du trægulve, bør du være ekstra opmærksom på fugt, da de ikke er vandtætte. Ligeledes bør du være opmærksom på, om rør, afløb og fuger er tætte.

VVS'er udfører badeværelsesrenovering

Få udbedret vand- og fugtskader

Når VVS-arbejdet ikke udføres korrekt, risikerer du fugt- og vandskader i ejendommen. Efter adskillige år i branchen, har vi erfaring med at konstruere succesfulde og holdbare badeværelsesløsninger. Vi lægger stor vægt på et omhyggeligt forarbejde i form af planlægningen. Således kan vi på bedste vis finde de løsninger, som passer bedst til dine behov og opfylde de ønsker, du har til et nyt badeværelse. Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os, vi har derfor fokus på, at byggeprocessen forløber gennemsigtigt.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på din kommende opgave

Skal du have renoveret dit badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål, eller hvis du ønsker et tilbud. Vi står klar til din rådighed og kommer gerne med rådgivning. Du kan kontakte os på enten telefon 32 11 01 00 eller mail info@villabyensvvs.dk.