Luft-til-vand varmepumper

En moderne og effektiv varmeløsning

En effektiv og miljøvenlig varmekilde

En luft-til-vand varmepumpe består af en udedel og en indedel, og er forbundet til din ejendoms centralvarmesystem. Derfor kan en luft-til-vand varmepumpe i modsætning til en luft-til-luft varmepumpe, også fungere sammen med gulvvarme og radiatorer. Med en luft-til-vand varmepumpe, vil du opleve en række forskellige fordele. Blandt andet er det en yderst effektiv varmekilde, da den leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den forbruger. Ydermere er det en miljøvenlig løsning, der afhængigt af hvilken varmekilde du tidligere har haft, kan reducerer dit CO2 aftryk markant. Hvis du i dag har enten el, olie eller gas som opvarmningskilde, vil du med garanti få en både billigere og mere miljøvenligt varmeløsning, ved at skifte til luft-til-vand varmepumper.

Eksperter i varmepumper

I Villabyens VVS har vi mange års erfaring med at leverer og monterer forskellige luft-til-vand varmepumper. Går du og overvejer at udskifte din eksisterende varmekilde ud med en eller flere luft-til-vand varmepumper? Hvis ja, så står vi klar til at hjælpe dig. Vælger du os til at varetage montering af din nye luft-til-vand varmepumpe, så får du gavn af vores mange års erfaring og ekspertise. Vi tilbyder nemlig kompetent rådgivning i forbindelse med valg af model samt optimal placering. Ydermere varetager vi både levering og monteringen af din nye varmepumpe samt nedtagning af din gamle varmekilde. På den måde slipper du for alt besværet.

VVS'er med varmecentraler

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på din kommende opgave

Ønsker du at få installeret luft-til-vand varmepumper i din bolig eller virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Du kan kontakte os enten på telefon 32 11 01 00 eller ved at sende os en e-mail på info@villabyensvvs.dk. Alternativt er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.